Missie en visie: uw wens is onze prioriteit

 

Onze erkende elektriciens werken enkel voor u. Klant is koning en wij streven er naar om onze afspraken te allen tijde na te komen. Wij hechten veel waarde aan een goede en sterke vertrouwensband met onze klanten, zowel particulieren als bedrijven. SnoWi Group is continue bezig met innoveren en verbeteren om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daar staat SnoWi voor en dat is onze missie. 

 

Innovatie en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in de wereld van (elektro)techniek. Zodra er een nieuwe, en daarmee betere of duurzamere, oplossing is voor elektrotechnische installaties, databekabeling of andere ICT-gerelateerde onderwerpen is voert SnoWi deze meteen door in onze zelfgestelde eisenpakket en SnoWi-protocollen. Hierdoor bent u verzekerd van een moderne en veilige elektrotechnische installatie. 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat transparantie de sleutel is tot een prettige en langdurige klantrelatie. Vandaar dat SnoWi u als klant graag helder adviseert en juist informeert. Samen doorlopen wij het proces stap voor stap zodat u precies weet waar u aan toe bent. U roept; wij draaien. Daarom houden wij de actualiteit nauwlettend in de gaten en willen precies weten wat er speelt in de technische branche. Op deze manier kunnen wij onze diensten en producten goed op elkaar aan laten sluiten ten behoeve van een kwalitatief hoogstaand stukje elektrotechniek. 

 

SnoWi Klantenservice

Tel: 085-0160002

 

Installatiebedrijf Eindhoven

 

 

Werken bij SnoWi Group

Utiliteit - Woningbouw - Zorgcentra

Wie is uw installateur op het gebied van elektra-installaties voor kantoorpanden, bedrijfsruimtes, woningen en... Lees meer...