Missie en visie

Missie

‘De klant is koning’ en ‘afspraak is afspraak’. Dit zijn de motto’s in ons dagelijkse werk. Wij streven ernaar een bekwame en betrouwbare partner te zijn die kwaliteit en werk op maat levert. Innovatief en doeltreffend advies is daarbij essentieel. Niet incidenteel, maar op een structurele manier werken we samen met u aan betrouwbare producten en oplossingen voor complexe problemen. Dat is onze missie.

 

Visie

Bij het uitvoeren van technische werkzaamheden spelen innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol. Zodra een nieuwe oplossing voor elektrotechnische installatie, databekabeling of ICT Oplossingen beschikbaar is, implementeert SnoWi Group deze in haar werk praktijk. Zo bent u verzekerd van een veilige, up-to-date en efficiënte uitvoering van uw project.
Om op de vragen van onze klanten in te kunnen spelen houden wij de actualiteit steeds nauwlettend in de gaten. Daarnaast willen we weten wat er speelt in de markt van onze doelgroepen. Zo kunnen wij onze diensten en producten hier steeds (beter) bij aan laten sluiten.

SnoWi Klantenservice

Tel: 0900 29 28 520

Installatiebedrijf Eindhoven

Werken bij SnoWi Group

Utiliteit - Woningbouw - Zorgcentra

Wie is uw installateur op het gebied van elektra-installaties voor kantoorpanden, bedrijfsruimtes, woningen en... Lees meer...