Gebouwbeheer & installatiebeheer

 

Gebouwbeheer is doorgaans niet iets waarin organisaties zich verdiepen. Dit blijkt uit onze dagelijkse storingsdienstrapportage. Onvoldoende onderhoud aan elektrotechnische installatie en gebrek aan veiligheid in zijn totaliteit.

 

Wat ook regelmatig voorkomt bij bedrijven is dat het computernetwerk slordig en onprofessioneel is aangelegd. Tijdens een netwerkstoring zien we een kluwen bedrading waar alle computers ‘zogenaamd’ aan zijn verbonden. Dat is niet verwonderlijk, want onder gebouwbeheer valt een breed dienstenpakket waarvoor tal van specialismen nodig zijn. Toch is het belangrijk dat uw hele installatie voldoet aan de installatienormen.

 

Daarom is SnoWi Group voor bedrijven de juiste partner op het gebied van aanbesteden en beheren van elektrainstallaties en ICT diensten. Dit kan voor uw bedrijf maar ook voor een groep bedrijven. Bijvoorbeeld voor een bedrijventerrein, een horecavereniging, winkeliersvereniging  en ondernemersvereniging. Maar ook scholen en kinderdagverblijven kunnen bij ons terecht voor hun installatiebeheer.

 

Goed beheer van uw gebouw is een must. Zo kunt u zich meer op uw core business richten. SnoWi Group zorgt ervoor dat alle werkzaamheden die onder gebouwbeheer vallen worden veilig worden uitgevoerd. Gedurende de periode waarin wij uw gebouw beheren voeren wij verschillende inspecties uit. U krijgt een overzichtelijke rapportage waarin wij duidelijk het hele gebouw en installatie in kaart brengen.

 

Het SnoWi beheer pakket omvat de volgende diensten:

  • beheren van energieverbruik en opname
  • bedrijfsuitvoering certificering NEN3140
  • onderhoud van technische installaties
  • advies verlenen voor energiebezuiniging
  • advies verlenen bij verbouwingen
  • computernetwerkcertificering
  • gebouw presentatie (duurzaamheid)
  • beheren van technische gebouwtekeningen

 

SnoWi Group is u graag van dienst met advies en het beheer van uw gebouw. Voor meer informatie bel, 0900 29 28 520 of u kunt mailen.

Energiebesparing met LED-verlichting

LED-verlichting maakt een spectaculaire ontwikkeling door. Dit komt door de toegenomen vraag naar steeds duurzamere en energiezuinige oplossingen. LED-verlichting maakt deze mogelijk en bespaart u... Lees meer...

Utiliteit - Woningbouw - Zorgcentra

Wie is uw installateur op het gebied van elektra-installaties voor kantoorpanden, bedrijfsruimtes, woningen en... Lees meer...