SnoWi Group zoekt collega's!

 

 

SNOWI – ONE TEAM; dat is ons motto. 
 

SnoWi is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Onze monteurs en medewerkers beschikken over bergen aan kennis als het aan komt op elektrotechnische installaties en telematica. Daarnaast investeert SnoWi in de (persoonlijke) ontwikkeling van ons team en gaan als een eenheid te werk.  
 

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare vacatures bij SnoWi Group. Staat de gewenste vacature er niet bij, maar denkt u een waardevolle toevoeging te zijn aan ons team? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk en vraag naar de mogelijkheden. 

 

 

 

 

 

 

 • Elektromonteur / Elektricien

  1e monteur Elektrotechniek Utiliteit

  Onze elektromonteurs zijn gespecialiseerd op het gebied van elektrotechnische installaties in de utiliteit en woningbouw. Zij werken vanuit bouwtekeningen en realiseren deelopdrachten voor de projectleiding. De meeste werkzaamheden zijn ten behoeve van kantoren, winkels en overheidsgebouwen. De elektromonteurs zijn verantwoordelijk voor het aanleggen van plafond- en wandgoten en aansluiten van brandmeld-, data- en telecominstallaties. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de aansluiting van de verdeelinrichtingen en de montage van verlichtingsarmaturen, schakelmateriaal en stopcontacten.


  Vacatures:
 • Commercieel medewerker binnen / buitendienst

  Onze commercieel medewerkers ondersteunen de verkoopafdeling, adviseren klanten en werken offertes uit. Daarnaast maken zij afspraken met onze klanten en helpen bij het opzetten van verkoop- en marketingacties.


  Vacatures:
 • Financiële Administratie

  Onze financiële afdeling verzorgt en coördineert alle administratieve taken binnen ons bedrijf.


  Vacatures: