Werkwijze

 

SnoWi Group levert enkel maatwerk. Onze erkende elektriciens en onderhoudsspecialisten gaan geheel aan de hand van uw wensen aan de slag. Voordat de werkzaamheden in gang worden gezet bekijken wij samen met u wat er financieel haalbaar is en geven u deskundig advies. De medewerkers, monteurs en projectleiders zijn volledig up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen op technisch gebied en verduurzaming.  


SnoWi Group beschikt over alle gangbare certificeringen omtrent veiligheid en accurate technische kennis. Voor een overzicht van deze certificeringen verwijzen wij u graag door naar de certificeringspagina.  


SnoWi Group heeft ruime ervaring met het uitvoeren van diverse projecten, variërend in omvang. Uiteraard streeft SnoWi ernaar te allen tijde professioneel vakmanschap af te leveren. Onze projectleiders zijn transparant, technisch uitstekend onderlegd en communicatief sterk. Tel daarbij een efficiënte, flexibele en klantgerichte aanpak op en u heeft de perfecte combinatie in handen om uw project tot een succes te maken. 


Wij garanderen een transparante, systeem-onafhankelijke en nauwkeurige realisatie van uw wensen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor technisch onderhoud, gebouwbeheer en NEN-inspecties


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze helpdesk via het telefoonnummer 
085 016 0003. U kunt ook online uw vraag stellen via het contactformulier.

 

 

 

Technisch installatiebedrijf

SnoWi Group is een toonaangevend installatiebedrijf op het gebied van elektrotechnische installaties, databekabeling en ICT... Lees meer...